Tuesday, December 08, 2009

卵巻き弁当 Egg Maki-zushi Bento

Today's Menu
Tamago-maki & Sancyu (Korean lettuce)
Yakitori (sauteed chicken)
Tomato & Radish sprout
Sweetie
Very simple!



This tamago-maki is made of vinegared rice, egg crepe (thin cooked egg), shrimp boiled & seasoned with sesame-mayonnaise.  Yakitori is seasoned with soy & sugar.  I'm not satisfied with taste of this tamago-maki, but Hubby and Yuppi said repeatedly " Yum, this! "


Today is my daughter Yuppi's birthday.  Just ten years ago she was born in the early morning when snow fell.  Well, what am I going to make for feasts...

ついにゆっぴが二桁台になりました。
大台です、花のティーンエイジャーです。
4年生にもなるとだんだん手がかからなくなる反面、
習い事が多くなって母もなにかと大変になりました。
とりあえず、元気に育ってくれた事に感謝!!
これからもその向上心を忘れずにがんばって欲しい。
母はいつでも応援しているぞ!!


No comments:

Post a Comment